انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

اسفناج گردو، خورش اصیل دامغانی است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۶۶۴۳
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
اسفناج گردو، خورش اصیل دامغانی است+ طرز تهیه
خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه است. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این است که گردو یک منبع غنی از چربی‌های سالم مثل امگا ۳، پروتئین و فیبر می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، برای ما ایرانی‌ها همراه کردن برنج که به قوت غالبمان تبدیل شده است با انواع خورش‌های خوشمزه، افزون بر اینکه تنوعی در برنامه غذایی مان ایجاد می‌کند، به غنای مواد دریافتی روزانه مان هم کمک زیادی خواهد کرد. اسفناج گردو یکی از همین خورش هاست که اصالت دامغانی دارد و بسیار مقوی و خوشمزه است. گردو و اسفناج موجود در این خورش، آن را به مجموعه‌ای کامل از ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن تبدیل کرده است.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه:۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه خورش اسفناج گردو:

گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم
اسفناج: یک کیلوگرم
سیر: ۲ حبه
پیاز: یک عدد
گردو: ۲.۳ پیمانه
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
زعفران:به میزان لازم

روش تهیه خورش اسفناج گردو :

قابلمه متوسطی را روی شعله گاز بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز‌ها را نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و تفت بدهید تا نرم و سبک شوند.

سیر‌ها را رنده و به پیاز‌ها اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید. مقداری زردچوبه به پیازداغ اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا زردچوبه رنگ باز کند.

گوشت‌ها را مکعبی برش بزنید و به پیازداغ اضافه کنید. تا زمانی که گوشت تغییر رنگ نداده است، به تفت دادن ادامه بدهید.

رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا طعم خامی آن گرفته شود. حالا مقداری آب به آن اضافه کنید. آب که جوش آمد، شعله را کم کنید.

گردو‌های آسیاب شده را درون تابه‌ای کمی تفت بدهید تا چربی اش را پس بدهد. سپس گردو را به مواد گوشتی در حال پخت اضافه کنید.

اسفناج‌ها را که در اندازه متوسط خرد کردید، درون تابه‌ای کمی تفت بدهید تا سبک شوند. سپس آن‌ها را نیز به خورش اضافه کنید تا باهم بپزند.

در مرحله پایانی، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و دارچین را نیز به خورش اضافه و طعم آن را بنابر ذائقه خود تنظیم کنید. سپس اجازه بدهید خورش حدود ۲ ساعت بپزد و خوب جا بیفتد.

*این خورش را با گوشت مرغ نیز می‌توان درست کرد.
*در صورت تمایل، به جای رب گوجه فرنگی، می‌توانید از رب انار استفاده و بنابر ذائقه خود، با افزودن آب غوره یا شکر، طعم خورش را تنظیم کنید.
*افزون بر اسفناج، از سبزی‌های معطری مانند گشنیز نیز می‌توان در تهیه این خورش استفاده کرد.

طرز تهیه اسفناج گردو | خورش اصیل دامغانی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->